zaterdag 30 augustus 2008

workshops


Ganzenborden bij het NNF: 6/7 september Drenthe

Op het Natural Networking Festival
www.naturalnetworkingfestival.nl heb je in het weekend de mogelijkheid om met het ganzenbord uit het boek spelenderwijs een aantal stappen te zetten in de richting van je droom. Hiernaast zijn er nog veel meer inspirerende workshops te doen en mensen om te ontmoeten.


Verdiepingsworkshop 52 vonken: 29 oktober Utrecht

Samen met de organisatie van Fris in je Hoofd is op 29 oktober in Utrecht een verdiepingsworkshop gepland. Een inspirerende avond waarop je je innerlijk vuur weer meer leven inblaast en een stap zet richting je droom of doel. Voor meer informatie en aanmelding zie:
http://workshops.frisinjehoofd.nl/



Met kinderen: ‘Dag van Respect’: 13 november Den Haag

Op 13 november is de ‘Dag van Respect’,
www.dagvanrespect.nl. Op deze dag worden onder andere gastlessen georganiseerd op scholen om met kinderen het thema ‘respect’ te verkennen en bewustwording te creëren. Ik ga die dag met een groep kinderen met dit thema een variant op één of meer van de spelingen uit het boek doen.


Fris in je Hoofd Event: 26 & 27 november Utrecht

Fris in je Hoofd is een halfjaarlijks terugkerend event over persoonlijke ontwikkeling, georganiseerd door Seats to Meet. Het is een event om op te laten, even stil te staan bij wat jij belangrijk vindt, je te laten inspireren en leuke mensen te ontmoeten. Dit jaar geef ik op beide avonden een workshop. Voor meer informatie en aanmelding zie: http://inschrijven.frisinjehoofd.nl/

Geen opmerkingen: